Tomatis Pizzeria Enskede

I en blogg hade jag skrivit om Robbans Pizzeria i Tumba och deras stora pizzor. Som kommentar fick jag veta att man kunde äta stora pizzor på Tomatis Pizzeria i Enskede. Inte en lika lång resväg som till Tumba.

Den här helgen har jag o JK fått låna bil och passade på att på fredagkvällen ta en tur till Tomatis. Och nog var deras pizzor stora, dessutom var de väldigt goda. En mycket smakfull tomatsås med lite styrka.

Det var mycket folk där och ganska lång kö, men det gick fort och det var bra service, vi åt där och det var trevligt och många platser utan att man behövde sitta i knät på dem som stod o köade.

Det är absolut ett ställe som jag gärna åker tillbaka till och äter en smaskig pizza.

2 kommentarer

Under Recept & Mat

2 svar till “Tomatis Pizzeria Enskede

  1. Helge

    Även min närmaste pizzeria, Piccolino på Verkstadsgatan, serverar stora pizzor. Jag ser inte riktigt vitsen. För även om pizzorna är större än vanligt, är inte tallrikarna det, och pizzan sticker ut några centimeter längs hela kanten. Lite ohygieniskt är det nog. Hoppas de är duktiga på att torka av borden, men jag tror inte de är bättre än andra. Jag sätter definitivt smak före storlek på pizzor.

    Gilla

    • Jag vill inte heller ha stora pizzor, själv orkar jag bara äta en halv normalpizza med det som var bra med Tomatis pizzorna vara att tomatsåsem var god 🙂
      På Robbans kan man välja barnpizza som är som en normal pizza och det är bra att man får göra det

      Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.