Annika – det är jag

London mindre 140

När jag började med min blogg 2008, var det mest en kul grej, sedan började jag skriva om saker som berörde mig på olika sätt.

Idag är min blogg mest en dagbok över EFIT – Ett Foto I Timmen och listor över böcker jag läst, film och TV-serier jag sett.

Om du vill ha en bild från min blogg i din blogg är det helt ok om du länkar tillbaka till min blogg och skriver att det är mina foton med mitt namn. Se även min copyright-sida. Det är olagligt att stjäla andras bilder eller inlägg utan tillåtelse.

19 svar till “Annika – det är jag

  1. Fortsatt all Lycka till med Dina värv !

    Gilla

  2. Mark

    Hej Annika,
    Det värsta jag vet är hemsidor som inte uppdateras!!!!
    /Surgubben

    Gilla

    • Hej Mark, okej då kanske du ska hoppa på dem som inte gör det, eftersom jag bloggar regelbundet så vet jag inte riktigt vad du menar med din kommentar.

      Gilla

  3. Hej Anita. Ny loppis i Hallunda i vinter, nästan exakt ett år sedan den förra. Den text som jag försökt få in på diverse loppissajter berättar mera om den här loppisen: MegaLoppis i Hallunda Folkets hus lördagen 28 jan -12 kl 11-15. 110 loppisbord att fynda bland – fördelade på två stora lokaler samt foajén. Restaurang med lunchservering håller öppet. Fri entré. Vill du sälja själv? Mejla då loppis@comhem.se för att höra om det fortfarande finns lediga bord. Loppisens hemsida heter http://www.hallundaloppis.se. Välkommen.

    Gilla

  4. Amanda

    Hej, jag tänkte bara höra om du har kvar dina sphynxkatter?

    Gilla

  5. mumsan

    Hejsan,intresserad av operationen du gjort-i Litauen eller?? hört att de e halva priset där mot här i sverige,tacksam om du delar med dig,kram.

    Gilla

    • hej nej jag har gjort min operation på Ersta Sjukhus i Stockholm och landstinget betalde.
      Men tänk dig för både en o två gånger innan du gör operationen, visst har jag gått ned i vikt, men det har inte varit lät och är det fortfarande inte, livet förändras och matmissbrukare är jag fortfarande.
      Problemet sitter inte i magen utan i huvudet. Se till att du får bra hjälp innan du tar steget.

      Gilla

  6. Hej Annika! Ramlade in och ville bara säga Hej!

    Gilla

  7. Hej Annika!

    Ser att även du har katt:) Vill tipsa om en utlottning som jag har på min sida. Du kan vinna en klösbräda från Marmalades Pets, om du själv vill tävla och eller tipsa andra kattvänner. http://www.cattio.com

    //Martina

    Gilla

  8. Du har väldigt bra artiklar/tips…

    Gilla

  9. Kjempe søt katt du har.

    Gilla

  10. Maja jag har mailat dig

    Gilla

  11. Maja

    Hej Annika, vill du kontakta mig ang intervju?
    /Mvh
    Maja

    Gilla

  12. Wow, vilka tatueringar! Har varit och kikat runt lite på din sida och såg att du bjöd in till Tupperware. Det hade varit jätteroligt att komma men dels såg jag att det var ikväll och dels var jag på en studentskiva så det krockade. Sålde själv TW i några år i slutet av 80-talet. Har fortfarande massor av produkterna kvar och har kunnat lämna till mina döttrar.

    Må gott!

    Gilla

  13. Sol

    ”Nu lyssnar jag på ljudböcker till och från jobbet, så jag hör inte så mycket av vad andra säger”

    hihi, ljudböcker is the shit!

    Gilla

  14. John Söderbom

    Hej,
    Såg att du hade del 3 av Vulkanens mun. Kan jag få den av dig? Om det är ok så kan jag ge dig en adress att ladda upp den till.

    /John

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.