Chef

chef_2014

Chef är en dramakomedi om kocken Carl Casper (Jon Favreau) som är en stor konstnär med sin mat, men restaurangägaren Riva (Dustin Hoffman) anser att man ska servera folk det de alltid har ätit, eftersom de är stammisar. När den kände restaurangkritikerna Ramsey Michel (Oliver Platt) ska komma till restaurangen vill Carl visa upp sig från sin bästa sidan men Riva säger nej och självklart blir kritiken därefter.

Killarna på restaurangen frågar Carl om  han har twittrat, men såklart vet han inte vad twitter är, och sonen får lära honom. Han skickar ett svar till Michel, som Carl bara kan läsas av Michel men självklart går det ju ut till alla hans följare. Carl  utmanar Michel att komma igen till restaurangen, men än en gång sätter Riva krokben för Carl och Carl säger upp sig på stående fot.

Efter många om och men så köper Carl en food truck och med sig på resan tar han en av sina köksvänner Martin (John Leguizamo) och sin son Percy (Emjay Anthony), som twittrar om sin pappa utan att han vet om det. Food trucken blir extremt populär och sagan får ju självklart ett lyckligt slut.

 

 

 

Annonser

2 kommentarer

Filed under Film/TV

2 responses to “Chef

  1. Sofie

    Låter som en trevlig film.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.