Point Break

Point_Break_poster

Det har gjorts en remake av Point Break. Finns det verkligen inte tillräckligt med material att göra nya filmer på, så att man måste göra remaker av var och varannan film?

Nu är inte det nya Point Break dålig på något sätt, men ändå.

Utah (Luke Bracey) är en kille som lever livet i extreme sports världen, men när hans bästa kompis förolyckas lägger han allt på hyllan och börjar plugga för att till sist antas till FBI. När ett gäng förstör olika staters egendom och samtidigt gör det på spektakulära sätt, tror Utah att det kan vara ett gäng som försöker att göra 8 speciella extremuttryck för att hedra Moder Jord. Han får infiltrera gänget och kommer med i gruppen när en av deltagarna förolyckas.

Skillanden mellan den här filmen och den tidigare att i den tidgare handlade det i prinicp bara om surfing. Här handlar det om bergsklättring utan säkerhetslina, surfa på höga vågor, fallskärmsdykning utan fallskärm osv.

Allas vår egen Jorge (Matias Varela) från Snabba Cash är med som en av ‘bovarna’.

Vad var coolast i filmen? När de olovligen tar sin in i ett flygplan som fraktar 100 dollarsedlar för miljontals dollar och de öppnar lastluckan baktill så att de åker ut, de hoppar efter, skär upp nätet runt sedlarna och det regnar 100 dollarsedlar ner i en fattig by i Mexico.

Lämna en kommentar

Under Film/TV

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.