Defiance

defiance_tv_series

När Defiance började visas på TV såg jag början på ett avsnitt och dissade serien direkt. Nu när jag har legat hemma sjuk i en dunderförkylning började jag titta på den, eftersom den går på TV6 som eftermiddags-TV och jag är fast. Jag började i mitten av säs 1, men som tur är har netflix första säsongen så jag kunde se den från början och sen hoppa in där jag är nu, säs 2.

Defiance är en sci-fi serie om världen efter det stora kriget mot utomjordingar. Idag försöker de leva sida vid sida, vilket självklart skapar kulturkrockar och konflikter. Nolan (Grant Bowler) är uppvuxen i St Louise, som nu heter Defiance, han kommer tillbaka med sin ‘dotter’ Irisa (Stephanie Leonidas). Han får jobb som sheriff av borgmästaren Amanda Rosewater (Julie Benz). Stadens starke man, Rafe McCawley (Graham Greene), som äger de viktiga gruvorna och Datak Tarr (Tony Curran) som inget högre önskar än att få en plats i stadens styre och ta över Rafes gruvor, har hela tiden massa skumrask för sig.

Jag måste erkänna, jag är helt besatt av serien. JeS gillar också att se den, så jag kan inte titta på serien på eftermiddagarna utan måste spela in den för att se den tillsammans på kvällen. Och först ska vi se Antique Roadtrip, och sen är det Vem vet mest (suck) och först efter det kan vi titta på ett nytt progam, hade jag haft möjlighet hade jag slukat alla tre säsonger på en dag, men vad skulle jag titta på sen?

Defiance_Serie

Lämna en kommentar

Under Film/TV

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.