Friterad ansjovis med bearnaisesås

Friterad ansjovis med bearnaisesås

På 80-talet då jag sprang på Engelen var favoriträtten Friterad ansjovis med bearnaisesås, och självklart en iskall öl till. Tyvärr har dom inte den rätten kvar på sin meny och jag går ju inte dit heller.

Men ibland dyker matminnen upp och man minns hur gott det var men frågan är ju om det är lika gott om man skulle tillaga det, eller om ens smakpreferenser har ändrats?

Lämna en kommentar

Under Recept & Mat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.