Hon Han och Älskarinnan av Tess Stimson

Hon Han och Älskarinnan

Hon Han och Älskarinnan av Tess Stimson är en chick-lit och inte ens speciellt bra. Visst några heta scener och en smutsig historia om mannen som inte kan låta bli sin yngre arbetskamrat som inleder ett förhållande som enbart går ut på sex, medans frugan sköter hem och barn plus sitt eget arbete, samtidigt som han förväntar sig total markservice medans han tumlar runt i sänghalmen.

Jag kunde inte ens bli förbannad när jag läste boken för den är så patetisk i sina könsstereotypa roller, speciellt mannen som tydligen bara kan styras av sin penis som erigerar i tid och otid.

Så här står det på baksidan av boken:”Livet skulle inte kunna vara bättre för Nicholas Lyon! Han är framgångsrik skilsmässoadvokat och gift med Malinche, en känd kokboksförfattare. De bor i ett fantastiskt hus ute på landet med tre underbara döttrar. Men så dyker Sara Kaplan upp i Nicholas liv. Sara är en smart och levnadsglad ung advokat som exploderar i hans liv som en sexuell handgranat. Attraktionen mellan dem är stark och det krävs en dödshotande katastrof för att få Nicholas att inse att han bara lever en gång. Sara, som bara ville roa sig lite, inser snart att detta är på allvar. Och Mal, som kanske inte är så upptagen av matlagning och barn som Nicholas hade trott möter egna frestelser. ”

2 kommentarer

Under Böcker / Ljudböcker

2 svar till “Hon Han och Älskarinnan av Tess Stimson

  1. Sofie

    Vad tråkigt, titel lät bra och jag hade hoppats att det var en läsvärd bok.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.