Härskarinnan av Tiffany Reisz

Härskarinnan av Tiffany Reisz

Härskarinnan av Tiffany Reisz är den fjärde boken i ‘trilogin’ the Original Sinners-serien. Det här är den sista boken om Nora Sutherlin och hennes vänner, prästen Sören, studenten Wes och klubbägaren Kingsley.

Så här skriver Harlequin om handlingen: ”Det finns straff – och så finns det hämnd.
Nora Sutherlin hålls fången, hårt bunden och naken. Under andra omständigheter hade hon njutit ofantligt av situationen, men hennes kidnappare är inte intresserad av lek. Eller medömkan.
När sanningen går upp om den överhängande fara hon befinner sig i, börjar Nora spela rollen av Scheherazade och köper sig timme för timme av livet mot berättelser – sensuella sagor om Søren, Kingsley och Wesley, män som frestat, prövat och plågat henne på olika sätt. Det här, inser Nora, är hennes liv. Inte något så banalt och vanilj som en kärlekens trekant. Nej, hennes liv är en knut på ett sidenband, en tilltrasslad röra av längtan från kroppen, hjärtat och sinnet. Och den längtan kan utlösas vilken minut som helst.
Men i Noras värld är ingen människa någonsin helt och hållet hjälplös. En armé av vänner, beskyddare och älskare är redo att göra vadsomhelst för att rädda henne – även när den enda lösningen verkar vara att offra livet eller krossa ett hjärta.”

Det är en liten transportsträcka innan handlingen sätter fart, men sen blir den riktigt bra, Noras berättelser, och hennes vänners ångest över vad som ska hända skildras bra och med heta erotiska berättelser.

Lämna en kommentar

Under Böcker / Ljudböcker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.