Aurori systrar av Soth Masoko

aurori systrar

Aurori systrar av Soth Masoko är en lesbisk, erotisk BDSM-roman utgiven av författaren själv.

Jag hade hört talas om boken via vänner och blev nyfiken på den, fick ett exemplar av en vän och läste den med en någon slags förväntning, men jag måste säga att jag blev väldigt besviken.

Den handlar om en flicka som har en dålig uppväxt, som har blivit övergiven av båda sina föräldrar och pga det börjar stjäla för att klara sig själv, hela tiden tänker hon att om hon inte hade blivit övergiven skulle hon inte ha gjort dom här sakerna. Hon tar alltså inte ansvar för sina egna handlingar.

Hon hamnar i fängelse, men blir ‘upptäckt’ av en kvinna kallad för Grevinnan som handplockar flickor på glid för att ge dem stöd och hjälp att komma på fötter. De ‘skriver’ ett slags kontrakt med henne att överlämna sig i hennes vård och hon tar på sig att uppfostra dem för att bli rekorderliga medborgare i samhället.

Hanna som huvudpersonen heter är en ung kvinna på ca 19 år, hon har homoerotiska drömmar om sina ‘systrar’ som även de har blivit uppfostrade av Grevinnan, där bestraffningen består av smisk med handflatan, baksidan av en borste eller med en mattpiska.

En kväll ligger det ett kuvert på Hannas säng där hon beordras infinna sig på ett ställe i slottet, hon ska dessutom lära sig en massa meningar utantill och det finns också instruktioner om hur hon ska klä sig. När hon går dit visar det sig vara ett sällskap av kvinnor som kallar sig Aurori systrar och hon får frågan om hon vill bli invigd. Och hon svarar ja.

Resten av boken handlar om livet som Hanna lever tillsammans med Grevinnan och de övriga systrarnas berättelser hur de lärde känna Grevinnan eller kom i hennes vård. Många av berättelserna är självklart fyllda med osande sex mellan två kvinnor och massor av smisk, bl a använder sig författaren av ett verktyg som kallas martinet. (Ett franskt bestraffningsverktyg för barn, liknande en flogger)

Boken är skrivet med ett väldigt barnsligt med högtidligt språk, det märks att författaren känner till BDSM-scenen, men är också extremt inriktad på smisk och lesbisk sex. Det förekommer några män i boken, bl a Grevinnans chaufför Jean, man även han är homosexuell, några av systrarna är gifta eller intresserade av män, men det är väldigt perifert.

För mig känns boken som en blandning av Eyes Wide Shut (erotiska drömmar), Dan Brown (kass författare) och en uppfostringsbok för unga kvinnor från 1900-talets början.

Självklart är det modigt att skriva en egen bok, ge ut den själv och sätta sig i skottgluggen för vad läsaren tycker om ens verk. Men tyvärr boken blir inte bättre för det, det var en hel del tekniska fel i boken, den hade behövts ha läst av någon före tryck för att rätta till språk, stavfel och övriga felskrivningar.

Martinet

Annonser

4 kommentarer

Filed under Böcker / Ljudböcker

4 responses to “Aurori systrar av Soth Masoko

 1. Sofia Fredriksson

  Jag undrar var jag kan köpa boken?
  Har googlat och letat men utan resultat.

  Gilla

 2. Hej, Annika!

  Vad roligt att du har läst min bok!
  Du skriver att du hörde talas om den och läste den med ett slags förväntan, som min bok tyvärr inte förmådde uppfylla. Jag skulle gärna vilja veta vilka dessa förväntningar var?

  Aurori systrar är en bok som handlar om kvinnor samt kvinnliga relationer och det är ju tråkigt om du upplever det som en begränsning. Själv är jag lite trött på frånvaron av detta i annan litteratur och bestämde mig tidigt för att min bok skulle ha ett kvinnligt rollgalleri.

  Att du tyckte att den var full av osande lesbiskt sex tar jag som en väldig komplimang. Om du som heterosexuell kvinna upplever lesbiska sexskildringar som osande måste jag ha lyckats förmedla någonting.
  Den extrema mängden smisk får man på köpet, det ju är en smiskroman. 🙂

  Jag funderar på att omarbeta romanen till vintern för att försöka få ut den på ett förlag för större spridning, så jag vill väldigt gärna ha synpunkter på vad du (och andra som läst den) tycker är svaga partier etc.

  Än en gång ett stort tack för att du inte bara tog dig tid att läsa min bok utan även skrev recensionen.

  Allt gott,

  Soth Masoko

  Gilla

 3. Sofie

  Trist att den inte levde upp till förväntningarna men samtidigt modigt av författarinnan.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s