O’Learys Götgatan

oleareys-götgatan

Joakim och jag var på väg till Ringen Centrum när vi passade på att smita in på O’Learys Skanstull för att äta middag.

Servitrisen mötte oss och frågade vilken match vi ville se. Vi såg nog ut som fågelholkar i ansiktet, vi sa att vi ville äta. Tydligen visades olika matcher på olika TV-skärmar. Vi sa att vi kunde tänka oss  hockey men det visades inte, så vi fick lida oss igenom någon fotbollsmatch. Nej man behöver inte titta, men av någon konstig anledning så dras ögonen till Tv-skärmen trots att det inte är något man vill se.

Vi fick beställa dricka på en gång, jag ett glas vatten och Joakim sitt favoritöl, Samuel Adams. När drickan kom fick vi också en korg med popcorn.

Och sen satt vi där, och satt där och satt där. Det kom in lite mer folk som fick sätta sig men ingen kom och tog vår beställning. Nu hade vi inte speciellt bråttom och var ganska hungrig så vi var ju inte jättesugna på att gå någon annanstans.

Till slut kommer servitrisen och säger Oj ni har ju inte fått beställa.

Jag beställde New England Crab Cakes och Joakim tog en Larry Bird Sandwich. Till krabbkakorna ingick det inte någon pommes så jag beställde till det.

Det tog inte så lång tid att få maten (som tur var), mina krabbkakor såg ut som några platta fiskbullar. Det var helt okej smak på dem, men att titta på dem var ingen höjdare. Joakim gillade sin sandwich men det är ju en rätt som har alltid funnits på O’Learys.

Om jag ska vara ärlig tycker jag inte att det var värt dom pengar vi betalade för maten.

Lämna en kommentar

Under Recept & Mat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.