Jack Reacher

jack reacher

I fredags var vi och såg Jack Reacher, en film som är baserad på böcker av Lee Child, just denna bok heter Prickskytten på svenska.

När vi första gången skulle se filmen var vi på Rigoletto på Kungsgatan men efter en timme pajade filmen, då hade vi fått se svarta filmsnuttar med jämna mellanrum, men till slut gick det inte att se filmen alls, visst fick vi pengarna tillbaka och biocheckar som plåster på såren, men vill man gå på bio vill man inte direkt gå hem efter en timme.

Som sagt vi bestämde oss för att göra ett nytt försök och den här gången fick vi se hela filmen. Det var väl inte riktigt en typisk ‘Tompa’-film, utan mer Die Hard möter Mission Impossible.

Jack Reacher är en fd militärpolis som blir kallad som vittne till en polisutredning, en fd prickskytt har skjutit ned 5 helt okända personer.

Men ingenting (så klart) är som det ser ut att vara, här möter vi korrumperade politiker och poliser, rysk maffia och bleka blondiner.

Var filmen bra? Nja, den funkade, men inget som man kommer att tänka på om en månad.

Och för dem som gillar den här filmen, ni kan vara säkra på att det kommer fler, Hollywood har ju en faiblesse för att göra en serie av långfilmer, och eftersom Tom Cruise verkar ha övergivit Mission Impossible filmerna så är väl Jack Reacher hans nya persona.

1 kommentar

Under Film/TV

Ett svar till “Jack Reacher

  1. JK

    Den gick att titta på men inget som lämnar något beständigt kvar efter sig.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.