When in Rome

När vi kom hem från polyfikat i söndags satte jag på TVn och på CMore hade en film precis börjat som vi fastnade vid – When in Rome. Inte för att den var bra utan för att det var en harmlös kärlekskomedi.

Beth är en ambitiös tjej i New York som känner sig totalt misslyckad för att hon inte hittar kärleken, när dessutom hennes yngre syster ska gifta sig i Rom med sin italienare är måttet rågat.

På kvällen på systerns bröllopsfest går Beth ut till Fontana di Trevi och plockar ur slantar ur dammen, och enligt en sägen så de som slängt i sina slantar blir förälskad i den som plockar just deras slant ur fontänen. Beth tar upp fyra stycken slantar och yra för henne helt okända män blir förälskade i henne, bl a den mannen som hon själv blir kär i på bröllopsfesten – Nick – tror hon.

Väl hemma i New York blir det dråpligt med dessa tre män och Nick som tävlar om hennes uppmärksamhet. Till slut får hon veta varför (hon visste inte när  hon plockade upp slantarna) och försöker värja sig på bästa sätt. Hennes liv blir aningens komplicerat men till slut får hon veta hur hon kan bryta ‘förtrollningen’ men då stjäl hennes assistent mynten.

En gullig, rolig och romantisk film med mysfaktor. Men också aningens lite långtråkig.

1 kommentar

Under Film/TV

Ett svar till “When in Rome

  1. JK

    En film som man kan ha på i bakgrunden. Så får man slå av den kritiska blicken gällande normer 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.