Magic Mike

Magic Mike är en drama-komedi om grabben som har drömmar och för att kunna förverkliga dem har han en massa olika jobb och bl a som manlig stippa på en klubb i Tampa.

Filmen är stundtals väldigt rolig och sättet som skådespelarna uppträder och beter sig blir extremt roligt för oss vanliga Svensson. Stundtals finns där en allvarlig historia om jakten på pengar, kvinnor och användning av droger och hur tar man sig ur beroendet av alla tre.

Jag tycker i stort att alla killarna gör bra ifrån sig, sämst är nog den kvinnliga rollen i form av Adams (Alex Pettyfer) syster Broke (Cody Horn), hon är bara sur hela tiden, hon drar inte på smilbandet en endaste gång. Inte ens den allvarligaste personen är så tråkig.

Matthew McConaughey har nyktrat till och snyggat till kroppen så rollen som den bedagade nattklubbsägaren Dallas blir riktigt bra.

Channing Tatum är Magic Mike, snygg, stilig och duktig på att dansa, håller alla kvinnor på klubben i ett järngrepp.

Joe Manganiello (varulv i True Blood) är Big Dick Richie och i en scen får man se honom bakom en skärm belyst bakifrån med en riktig hästkuk och alla skriker, tjejerna på klubben och kvinnorna i biosalongen.

Adam Rodriguez (CSI Miami) är hispanic killen som fyller etno-kvoten.

Kevin Nash är Tarzan, killen som svinger sig i lianer på scenen och rövar bort kvinnorna från scenen.

Filmen är klart sevärd och man får många goda skratt, speciellt när Adam ska träna inför sin första dans och han ska lära sig att knulla med spegeln.

1 kommentar

Under Film/TV

Ett svar till “Magic Mike

  1. JK

    Mycket sevärd och rolig. Jag gillade den skarpt. Tror att Broke var menad att vara sur och gavs säkert inget större val.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.