Hall Pass

Hall Pass är en komedi med Owen Wilson och Jason Sudeikis i huvudrollerna som två äkta män som glor ögonen ur sig på alla unga tjejer som kommer i deras väg. De pratar om vad de skulle göra om de inte var gifta och stadgade män.

När de är på husvisning hos en god vän pratar de så mycket så att de gör bort sig och skämmer ut både sig själva och sina fruar.

Till slut blir fruarna (Christina Appelgate och Jenna Fischer) så trötta på dem att de ger dem en veckas ‘hall pass’, alltså frisedel att leva som ungkarlar.

De har nämligen fått veta av en grannfru att när det väl gäller kommer de ha väldigt svårt att genomföra sin ungkarlsliv eftersom de kommer att inse hur bra de har det som gifta.

Nu börjar jakten på ligget för de båda männen, de drar med sina kompisar och de hamnar i de mest bisarra situationer.

Till slut kommer deras vän Coakley (Richard Jenkins) hem och lär dem ett och annat hur man raggar brudar och framför allt vilka brudar man ska ragga på.

Samtidigt är fruarna på ett annat ställe och har kul med gamla vänner till den ena frun.

Filmen är mycket en killfilm, det finns säkert en hög igenkänningsfaktor. Men det finns vissa avsnitt som är dråpliga som när de går igenom huset och snackar skit om husets ägare och alla ser och hör dem genom bevakningskamerorna, och när de väl inser att alla hört vad de sagt blir det ganska så roligt.

En typisk bakfyllerulle.

Lämna en kommentar

Under Film/TV

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.