Bibi och Lussi på Allt till Salu

När vi var tvungna att omplacera våra älskade sphynxkatter Bibi och Lussi gjorde vi det med stor sorg men vi hade inte den tiden som kräver för att kunna ta hand om dem på bästa sätt.

Vi satte in en annons på Blocket och det var många som ringde och var intresserade, men vi ville vara säkra på att de skulle komma till ett bra hem.

Till slut fastnade vi för en tjej och hennes lilla familj. Vi kom bra överens och var tydliga med att om det inte skulle funka så ville vi att hon skulle höra av sig till oss för att då ville vi att katterna skulle komma tillbaka till oss.

Hon hörde aldrig av sig till oss, men jag ringde henne flera gånger plus att vi hade kontakt på Facebook.

Helt plötsligt var vi inte vänner längre på Facebook och jag sa till JK att jag misstänkte att hon hade sålt katterna. Då hade hon inte ens haft katterna hos sig i 6 månader.

Till slut var jag tvungen att få veta så jag mailade, inget svar. Jag ringde och kom bara till en telefonsvarare som jag lämnade meddelande på och ingen ringde tillbaka. Först när jag hotade med att uppfödaren ville veta vad som hade hänt med katterna hörde hon av sig via mail och sa att hon skulle höra av sig till uppfödaren, vilket hon inte gjorde eftersom jag kontaktade uppfödaren och berättade vad som hänt.

Nu idag ska vi se reprisen på Allt till salu och döm till vår förvåning när vi ser henne och katterna i vinjetten som dom satanistiska katterna – eftersom hon kallar dem för Belsebub och Lucifer.

På kanal5 finns en liten filmsnutt om hur hon berättar om katterna, hon skyller på dotterns allergi för att hon är tvungen att sälja katterna och hon påstår att hon haft katterna i över ett år.

Dottern är INTE allergisk mot katterna eftersom hon var flera gånger hemma hos oss för att se om hon blev allergisk. Och som sagt var hon tog över katterna från oss i slutet av mars 2011 och hon sålde katterna för 9000 kr i oktober 2011.

Så nu har vi förstått att hon är en sån som köper/får billiga raskatter på blocket och sen säljer dem vidare dyrt.

Att vi vet det är för att vi har sett på Facebook plus att uppfödaren till nakenkatterna har mailat henne angående en rexkatt hon har på bild och som nu bor hos henne tillfälligt.

Se filminslaget här

Till saken hör att vi tittade INTE på TV-programmet eftersom vi kände att vi inte skulle orka se katterna på TV, så vi vet inte hur det gick i programmet om de blev sålda eller inte.

Uppdatering 15 april 2012:

Har idag fått telefonsamtal från någon som är vän med henne på Facebook. Hon skriver mycket skit om mig och JK på sin Facebook sida, själva vet vi ingenting eftersom vi inte är vänner med henne på FB. Men tydligen så påstår hon att vi ljuger och att hon dessutom har polisanmält oss två gånger.

Vi har inte hört av polisen, men de är välkomna att höra av sig till oss. Vi har inte trakasserat henne mer än mailat och försökt ringa för att få veta hur katterna mår och vart dom tagit vägen, men visst om man inte har rent mjöl i påsen kan man säkert se det som trakasserier.

Dessutom försöker både jag och JK att lämna det här bakom oss, eftersom det gör väldigt ont att inte få veta hur katterna har det. Och har därför inte sökt någon kontakt med henne sen TV-programmet visades första gången på kanal 5.

Annonser

4 kommentarer

Filed under Djur

4 responses to “Bibi och Lussi på Allt till Salu

 1. Sofie

  Jag förstår inte att hon orkar hålla på, att hon svärtar ner er så här utan en tanke på konsekvenserna och utan en tanke på kattern. Hoppas verkligen att det slutar nu.

  Gilla

 2. maria

  Jag hörde själv vad hon sa att hon inte skulle sälja dom vidare. Jag tar en länk till det här.

  Gilla

 3. Oj, så sorgligt att se. Kommer ihåg när du skrev om det här tidigare. Trodde väl då att det hade löst sig, vilket det alltså inte gjort.
  Usch, vad har de stackars katterna fått utstå, det vill man inte tänka på. Jag tror jag hade blivit galen om jag sett mitt djur i sånt här sammanhang.
  Finns det inget mer ni kan göra?
  Håller tummarna för det.

  Gilla

 4. Sofie

  Det är tragiskt hur folk behandlar djur. Jag önskar att jag träffade på henne på stan så att jag kunde säga henne ett par sanningens ord.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s