Den förlorade staden av Clive Cussler

Den förlorade staden av Clive Cussler är en spänningsroman. Jag har inte tidigare läst/lyssnat på något av den här författen men jag blev överraskad av den goda kvalitén, dessutom var faktiskt Thorsten Wahlund bra som uppläsare av den här typen av böcker.

Så här skriver adlibris om boken; ”Jakten efter evigt liv

Clive Cussler är först och främst känd för sina böcker om den tuffe actionhjälten Dirk Pitt men under de senaste åren har serien Ur NUMA:s arkiv blivit mer och mer populär och får nya och trogna läsare för varje bok.

Ett enzym som skulle kunna användas till att förlänga människans livslängd dramatiskt har hittats på flera hundra meters djup i den norra Atlanten, i ett område som kallas Den förlorade staden. Men varför mördas alla som försöker fånga det? Varför försvinner personal från ett grekiskt laboratorium en efter en? Och vad har detta för samband med den kropp som hittas i en glaciär i Alperna?

För Kurt Austin och Joe Zavala som arbetar för NUMA, Nationella byrån för undervattens- och marinarbeten, står det snart klart att de har ett uppdrag framför sig som är större än de kan ana faktum är att det kommer att bli deras största utmaning någonsin.”

Jag lyssnar alltid på en bok till och från jobbet, men den här var så spännande så jag ville inte sluta lyssna när jag kom till jobbet utan fortsatte medans jag satte på dator och tills det började droppa in folk, då var jag helt enkelt tvungen att ägna mig åt annat än att lyssna.

Jag kommer absolut läsa fler böcker av den här författaren.

 

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Böcker / Ljudböcker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.