Limitless

Limitless är lite av en science fiction triller.

Det handlar om Eddie Morra (Bradley Cooper) som är en riktig looser men har på något sätt skaffat sig ett avtal att skriva den stora romanen, vilket inte går speciellt bra.

Då träffar han på sin fd svåger som är säljare på ett läkemedelsbolag och tidigare varit knarklangare. Han erbjuder Eddie ett piller.

Eddie testar pillret och allt blir klart för honom, solklart, hjärnans kapacitet ökar, han blir snyggare och attraktivare och han blir totalt speedad.

Och självklart vill han ha fler piller, han skriver klart romanen på en dag.

När han åker till sin fd svåger hittar han honom död, stendöd och blir desperat, ringer polisen och letar efter fler piller. Som han hittar tillsammans med 800 dollar.

Han bestämmer sig för att bli rik, och börjar med dagtrading, men han har inte tillräckligt med pengar så han är tvungen att låna pengar av en lånehaj. Han börjar tjäna stora pengar och blir känd pga det och nu börjar problemen.

Filmen är bra, t o m väldigt bra, men tyvärr haltar den i historien ibland och slutet, fy för slutet det är verkligen kasst.

1 kommentar

Under Film/TV

Ett svar till “Limitless

  1. Sofie

    Jag håller helt med, filmen var riktigt bra till en början. En intressant och något ny story som slutar absurt och nästa löjligt. Tråkigt när dem gör en bra film men inte når ända fram.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.