Min favoritbutik – Macy’s

När jag är i Florida älskar jag att shoppa på Macy’s. De har allt och då menar jag allt.

Dessutom hittar man olika designermärken som inte kostar alltför mycket. Min favorit är såklart Ralph Laurent och speciellt damdesignen Laurent.

Idag upptäckte jag att man kan från Sverige använda sig att Macy’s postorder. Tyvärr kan man inte beställa allt som finns i USA men det finns ett stort utbud ändå.

Än en gång kan man konstatera att världen blir allt mindre, bara en tangenttryckning bort.

Jag vill också rekommendera barnavdelningen på Macy’s, de har så läckra kläder till barn, hela set, små kostymer, kappor och regnkläder. Man blir verkligen hagalen. Hade jag haft en stor plånbok hade mina barnbarn haft en stor garderob 🙂

4 kommentarer

Under Shopping

4 svar till “Min favoritbutik – Macy’s

 1. Fredrik tack för tipset, den Macy’s jag brukar handla i får man rabattkortet direkt i kassan när de märker att man är utlänning

  Gilla

  • Fredrik

   Nice, det har jag aldrig råkat ut för. Däremot har de någon gång berättat att jag kan hämta ett när de sett mitt utländska kreditkort.
   Håller med till 100%. Sears är lite mer lågbudget men har ruskigt mycket fina barnkläder men Macy’s är mycket roligare, lite som att gå på NK istället för Kapp Ahl, fast bättre priser än NK.

   Gilla

 2. Fredrik

  Kan vara bra att veta att Macy’s brukar ha en infodisk där man kan berätta att man är utlänning (och berätta från vilket land man är) så får man ett litet kort som ger 10% rabatt under en vecka, behöver man längre tid så går man dit igen. Det är inget taxfree-jox men i de flesta stater raderar det ungefär lika mycket som sales tax lägger på (eller mer).

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.