VitaePro

Jag mår illa när jag ser reklamen för VitaePro på Tv4.

Hur de försöker se ut som det är världens bästa ‘läkemedel’ mot att bli gammal.

Hur de lurar folk genom att de ska tro att forskare på Karolinska Institutet ligger bakom, fast de egentligen säger forskare KNUTNA till Karolinska Institutet. Det kan betyda vad som helst, att de har pluggat på KI, att de har haft en föreläsning eller liknande. Jag skulle vilja att de namngav vilka forskare de pratar om, men jag tror inte det finns EN forskare som vill ståta med sin namn på produkten.

När man tittar på deras hemsida vad produkten hinnehåller så radar de upp en lång lista på artiklar av forskare som gör att man ska tro att de har forskat just på denna produkten vilket inte är fallet, utan alla har de forskat på olika vitaminer och tillskott och hur män resp kvinnor har reagerat utifrån dessa tillskott.

Det här är den värsta sort av lurendrejeri.

Sen att kändisar ställer upp i reklamen och påstår att medlet funkar för dem. Jag lovar ingen av dem att stoppat skiten i munnen. Och självklart måste Stig Strand säga att det funkar för honom, han får bra betalt av företaget att vara talesperson.

Men man måste förstå att folk köper verkigen produkten eftersom de kan betala dyr reklamtid i bl a TV4, 30 sek på dagtid kostar ca 4 500 kr, tänk er då flera gånger om dagen alla dagar i veckan hur mycket pengar vi pratar om, och det är du som konsument som betalar för det. Pillrena kostar säkert inte mer än ett par ören/st att tillverka.

Läs här vad reklamtid kostar i TV4

Läs olika artiklar om VitaePro på Svt, Aftonbladet, Aftonbladet

3 kommentarer

Under Hälsa & Skönhet, Pengar

3 svar till “VitaePro

  1. Sofie

    Å egentligen finns det inget som funkar mot att bli gammal, det är något vi alla blir förr eller senare. Det handlar om att vara en levande varelse, så varför ta massa dyra piller mot något som inte går att motverka?!

    Gilla

  2. JK

    Och att man ska ringa och prenumerera på det får det att ringa varningsklockor. Och nu är det bra för synen med.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.