Mystisdag

Idag har varit en trevlig dag med dottern.

Den började med att hade tid bokad för en spamanikyr på Feet and Nails som ligger på Regeringsgatan.

Först fick vi välja färg på nagellacket, jag valde ett mörkt rött med pärlemor och dottern valde ett glittrigt i svagt rosa, det såg ut ungefär som om man hade strött diamantsplitter på naglarna.

Sen fick vi sätta oss vid nagelbordet och behandlingen började med någon slags kräm på nagelbandet, sen doppa händerna i vatten, sen klipptes nagelbandet, nya krämer på naglarna, sen blev det peeling och tvätta händer, insmörjning och massage, naglarna putsades torra och sen flera lager av lack av olika sort, torka emellan och till slut någon slags olja på naglarna, torka igen och vi var klara. Det tog ca 1 timme.

När vi var klara gick vill gallerian för att kolla om Pride programmet hade kommit, men det hade det inte, det kommer inte förrän den 30 juli.

Sen var det dags för någon slags lunch så vi tog oss till Grand Hotel för att dricka afternoon tea i Cadierbaren, eftersom jag är magopererad och inte orkar äta så mycket så delade vi på en, till servitrisens hånflin, när jag sa att vi skulle dela och detta pga att vi ville ha två av de små smörgåsarna helt vegetariska.

Vid 15-tiden var vi klara och just då började det regna. Dottern hade väntat i foajen medans jag var på toa och hon berättade att vi hade möjlighet att kolla in spat om vi ville. Så vi gick ned till Raison d’Etre Spa & Fitness och fick en visning.

Jag säger bara wow, vilka fina lokaler och vilken vacker bassäng, det var sjösten, små brasor och varmt och skönt. Flera olika typer av bastu, jacuzzi och träningslokaler och behandlingsrum. Dessutom ett rum för lättare lunch och frukost. Verkligen ett spa för avkoppling.

Det roliga var att när vi kom upp till lunchrummet kände jag igen mig, det visade sig att spat är byggt i det gamla SAF-huset och där jobbade jag på början av 90-talet.

När rundturen var klar fick vi en broschyr med en prislista på de olika behandlingarna, vi tackade för oss och gick iväg för att möta JK.

Vi möttes upp och tittade runt lite på Åhlens, sen gick vi över till Macho TexMex eftersom JK behövde äta lite mat. Sen följde vi dottern till pendeln för hon skulle iväg och vi tog tunnelbanan hem.

En mysig dag med massa olika sorters upplevelser.

2 kommentarer

Under Hälsa & Skönhet, Recept & Mat

2 svar till “Mystisdag

  1. Sofie

    Det var en mycket mysig ”mor och dotter”-dag 🙂

    Gilla

  2. JK

    Det spaet ser ju hur mysigt ut som helst

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.