Postcrossing 6 år

Idag fyller Postcrossing 6 år.

Jag har skrivit en del om postcrossing förut i min blogg, men för er som inte vet vad det är går det hela ut på att man får när man registrerar sig 5 adresser till 5 personer runt om i världen. När vykorten har kommit fram och blivit registrerade kan du skicka nya kort plus att du nu finns i linan att själv få vykort från olika personer runt om i världen.

Själv har jag snart varit med i snart 1 år och det är en av de roligaste hobbies jag haft.

När man kommer hem på kvällen och ser en bunta med vykort är lika spännande varje gång, eftersom JK också är med så är det en liten tävling – Vem fick flest vykort idag?

Det är också spännande varje gång man ska ta ut en adress, vart ska vykortet resa den här gången, vad önskar sig mottagaren för typ av vykort och hur lång tid kommer det att ta för vykortet att komma fram?

Att leta vykort hör också till, alltid lika kul att hitta något ovanligt eller extra billigt. Ibland har vi hittat nya konstkort för 1 eller 2 kr/st, där de i vanliga affärer kostar upp till en 30-40 kr/st.

Och så gamla oskrivna vykort på loppisar är alltid kul att hitta, det gör inget att de är lite kantstötta, de blir ändå kantstötta på sin resa till mottagaren.

Om man vill kan man också scanna upp vykortet så att det syns på ens ‘wall’ vilka vykort man har fått och vilka vykort man skickat och kommit fram.

Jag hoppas att du som läser det här och inte är med i postcrossing än tycker att det låter lika roligt som jag tycker det är och passar på att bli medlem.

Välkommen i gänget och än en gång Grattis på 6-årsdagen.

PS Som födelsedagspresent får vi alla skicka 6 extrakort idag.

 

2 kommentarer

Under Postcrossing

2 svar till “Postcrossing 6 år

  1. JK

    Det är jättekul att få vykort som är udda och roliga 🙂 och kanske om man har tur från exotiska fjärran länder.

    Gilla

  2. Sofie

    Vilken rolig present 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.