Gå på strippklubb och att sexchatta

Tidningarnas löpsedlar är fulla av den ena eller den andra som har gått på strippklubb  eller Littorin som hängs ut för att han har sexchattat.

Jag har gjort båda delarna, man är ju en människa och nyfiken.

När jag fyllde 18 år var en av mina födelsedagspresenter att få gå på strippklubb, inget konstigt med det på 70-talet, strippklubben hette Chat Noir och var mycket populär. På den tiden hade de även liveshower på scen, inte speciellt spännande en det var kul då.

När chattning var nytt, var Aftonbladets chatt mest känd för att ‘alla’ sexchattade där.

Själv var jag på en chatt, forum o e-butik som hette sexliv. E-butiken var en butik för sexhjälpmedel och andra saker som skulle förhöja sexlivet, sen fanns det ett forum när det diskuterades massor av olika saker men självklart många sexfrågor och sen var det chatten.

Det tog lång tid för mig innan jag vågade mig in där men när jag väl tog modet så var det kul men lite löjligt, det ger nog killar mer än tjejer, jag menar en av killarna blev jätteförvånad när han faktiskt förstod att jag inte onanerade samtidigt som jag chattade.. dööhh

Men faktiskt fick jag massor av trevliga kompisar, både manliga o kvinnliga som jag har träffat och fortfarande har som vänner idag.

Vad vill jag ha sagt med den här bloggen, jo att allt man gör i livet är inte så farligt, och även om man är politiker eller högt uppsatt tjänsteman eller företagsledare så har man också rätt att vara mänsklig och nyfiken.

Vi förlåter alla knarkande kändisar stup i kvarten, det är tydligen helt okej, varför det? Varför gullas det med knarkare, men en ensam frånskild man får inte sitta och sexchatta. Snacka om dubbelmoral.

3 kommentarer

Under Memory Lane, Rökning / Alkohol / Droger, Sex / Erotik, Skvaller / Tjuvlyssnat

3 svar till “Gå på strippklubb och att sexchatta

 1. Det är helt OK att sexchatta. Men det är inte OK att göra det som folkvald politiker. Och då handlar det inte om moral.

  Alla politiker är säkerhetsklassade och är man då som Littorin (och flera med honom) ute på ”sämre” sajter är det inte så svårt att tänka sig vad som skulle kunna hända om han blev utsatt för utpressning. En politiker har ju faktiskt makt att styra hela sin befolkning. Och kanske behöva sälja landets säkerhet…

  Det säger jag nej tack till!

  Gilla

  • Marianne jag kan förstå din tanke och känsla, men vi får väl hoppas på att OM han hade hamnat i situationen för en utpressning att han hade tagit kontakt med Säpo

   Gilla

 2. JK

  Aftonbladet och liknande tidningar lever på sina löpsedlar. Det innebär att man måste skapa nyheter där inga nyheter finns.
  Då försöker man med strippklubbar och sexchatter. Det är inte olagligt. Inget vad jag vet olagligt har hänt vid dom tillfällen du nämner.

  Vad är mest oetiskt och farligt att skapa nyheter där inga nyheter finns?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.