Gustavsbergs loppis

Idag hade vi sett fram emot att åka till Gustavsberg och gå på en stor loppis, 500 bord på en parkering utanför outlettarna.

Trodde vi. När vi kom fram såg vi en låååång kö in till en lokal, som det visade sig att loppisen skulle vara, alltså inte på någon parkering. Dessutom visade sig att det var en samlarmarknad och en loppis. Så när vi kom in i lokalen var det i princip bara folk som sålde massa fina saker dyrt, en och annan vanlig människa som sålde loppisprylar fanns också men de försvann i de 100 försäljarna som fanns, alltså inga 500.

Nej det fanns inga fynd att göra, inget kul att köpa så det gick ganska fort att titta igenom, som tur var kunde man sen gå in i outlet-butikerna och göra fynd om man ville.

Nej till den här s k loppisen åker inte jag fler gånger iaf. Har jag möjlighet åker jag hellre till Täby Galopp och bakluckeloppisen där.

3 kommentarer

Under Shopping

3 svar till “Gustavsbergs loppis

  1. Monika

    Oj! Jag var utställare där och hade INGET annat än kläder och leksaker från mina båda barn. Jag fick sålt ALLT! 🙂 Jag var tvungen att boka ett extra bord dagen efter och hämta mer saker hemma. Tråkigt att ni inte gillade det! Hade ni hittat mig bland alla i vimlet kanske ni hade fyndat av mig!

    Gilla

  2. Det var riktig antiklimax. Hade sett fram mot stort och rolig loppis men detta? Att kalla det loppis är att inte veta vad loppis betyder.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.