Pepparkakssundae

Den här efterrätten är god efter den mastiga julmaten, eller så ka man ta det som mellanmål medans man väntar på tomten 🙂

Pepparkakssundae

6 port

4-6 äpplen

2 msk smör

3 msk strösocker

1,5 dl kelda vaniljsås

1,5 dl kesella gourmet

18 pepparkakor

Skala och kärna ur äpplena. Skär dem i bitar. Stek bitarna mjuka i smör och socker i en stekpanna. Låt dem svalna. Vispa vaniljsåsen tjock och rör ner kesellan. Varva äpplen med vaniljkräm och grovt krossade pepparkakor i sex glas. Servera direkt.

1 kommentar

Under Recept & Mat

Ett svar till “Pepparkakssundae

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.