Harmoniexpo

I lördags var jag och dottern på Harmoniexpo i Solnahallen.

På morgonen kl 10 hade dottern en tid på NK och Dior för en fri make up. Efteråt tog vi tunnelbanan till Solna.

När vi kom fram till Solnahallen var det kö över halva parkeringen, det var lite tveksamt om vi ville stå i den där kön, men den rörde sig ganska snabbt så stod nog inte mer än en kvart i kö.

Väl inne hängde vi av oss våra ytterkläder så att vi slapp släpa på dom.

Förra gången vi var på Harmoniexpo var det tillsammans med en vän till dottern och i Liljeholmen.

Men nu var vi här och mässan är stor. Det finns i princip allt man kan önska sig, medium, taro, healing, massage, aurafotografering, mat, godis, presenter och smycken, böcker, hudvård och olika slags föredrag.

Vi började att kolla in C-hallen. Gick runt så där systematiskt som vi brukar göra, gång upp och ned så att vi inte missar något.

De första riktigt intressanta stoppet blev hos Tarotskolan. Både jag och dottern har pratat om att lära oss att tolka tarot. Båda jag och dottern lämnade en intresseanmälan. Kursstart är i februari nästa år.

Sen blev vi stoppade av en kille som sålde meditationsmusik. Skivan heter De Fyra Elementen – En resa bortom tid och rum med musik komponerad och arrangerad av George Allen. Och alla intäkter går direkt till Stockholms Stadsmission.  Varje element är ett instrument och sedan byggs musiken runt detta.

A- och B-hallen är en enda stor hall, där inne fanns de flesta medierna. Och det märktes, för hella utrymmet sprakade av energier och ibland blev det lite tungt att andas.

Jag har i ett par dagar varit ‘trött’ i ryggen och passade på att få energimassage, 200 kr för en halvtimme. Det var skönt och jag orkade med hela dagen utan att gnälla över att vara trött i rygg och axlar.

Tealogerna stod där också, de ville att jag skulle bli medlem, men jag har redan varit medlem och det gav mig inte smack, vilket jag talade om.

Annars fanns det väl inget där som kändes som man ville köpa eller göra. Dottern ville gärna ha en samtalsstund med ett medium, men de popilära var redan fullbokade och allvarligt talat så kändes det inte så där jättekul att sitta i en stor sal med massor av folk runt för att prata personligt med ett medium. Det kostade från 180 kr för 10 min upp till 400 kr för 20 min.

Dottern ville göra en aurofotograferinge, och det fanns ett ställe som gjorde en chakrafotografering och med tolkning kostade det 300 kr.

Hon gjorde det medans jag gick iväg och köpte en flaska vatten och passade på att köpa lite billiga vykort till min postcrossing och samtidigt stödde ett barnhem i Brasilien.

Sen passade hon på att få massage på ett annat ställe, prova på 15 minuter, kostnad 0 kr.

Jag bokade en tid hos Beautymind Fellizea för bryn- och fransfärgning plus plockning av bryn för 200 kr. Dottern gjorde en manikyr samtidigt för samma pris.

När vi var klara där gick vi en runda till för att kolla in om det var något vi hade glömt, jag passade på att köpa bananchips, cashewnötter, syltad ingefära och wasabicrackers.

Vi var klara för dagen och gick till tunnelbanan, nöjda med vårt besök på Harmoniexpo.

Vi mötte upp JK och JG på torget i Gamla Stan och åt en trevlig middag tillsammans.

När jag kom hem var jag astrött efter att ha varit hemifrån i princip över 12 timmar.

3 kommentarer

Under New Age / Religon

3 svar till “Harmoniexpo

  1. Ping: Tjej- & Killsnack # 76 – Mässor

  2. Torget har verkligen tagit ett steg upp vad det gäller maten. Den var god innan men nu var det än bättre 🙂 mycket trevligt med god man och underbart sällskap.

    Gilla

  3. Det var många intryck och en lång dag men en väldigt trevlig sådan.

    Ser fram emot tarotskola i vår 🙂

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.