Flea market (30/8)

Söndagen skulle ägnas åt Swap shops flea market. Jag har läst massor om det och har tidigare varit på flea market i Fort Myers och trodde det har skulle vara likadant. Icke sa Nicke. Det har var mer som den fattiga delen av Portobello Road i London. Gamla kläder, rostiga saker och annat skräp direkt uthällt på marken.

Och det var varmt och solen stekta. Ingen av oss hade keps på oss. Efter en halvtimme mådde jag illa av både värmen och solen. Vi gick in och tja som mannen sa, det ser ut som sämsta gatumarknaden i Thailand.

Så vi åkte därifrån. Det var skönt att sätta sig i en bil med a/c. Vi var så trötta och törstiga och bestämde oss för att åka hem.

På vägen hem åker vi förbi Christmas Palace som vi hade tänkt besöka någon dag. Vi passade på att göra det nu, när vi ändå körde förbi.

Att komma in i butiken var som att komma in i en surrealistisk värld av jul-prylar. Det klingade, klonkade, plingade, plongade och jag vet inte vad. Man blev lomhörd.

Och färgerna, rött, blått, grönt, lila, rosa, vitt bara sköljde över en. Och julgranskulorna var så långt från kulor som man kan tro, det var fiskar, sjöjungfrur, apor, delfiner, rosor, blommor, girlanger.

Men så kul att gå runt o titta på, en plastgran, visst men vilken färg (det fanns vita, svarta, rosa, röda och så klart grangröna) och storlek vill du ha? Med eller utan ljus, med eller utan musik, ska den snurra eller stå still. 

Här kunde man verkligen leva ut en orgie av jul.

På vägen hem åt vi lunch på Victoria Park, en grekisk diner vars specialitet var gyros. Mums.

 Sen hem och plumsa lite i poolen, sola lite, jag sov.

När solen hade gått ner bestämde vi oss för att åka till Michael’s. Det är en stor art and craft-kedja och jag ville handla lite stamping prylar.

När vi kom dit skulle de snart stänga så vi blev där bara en timme. Men Michael’s ligger nära Sawgrass Mills så vi svängde förbi där och jag var på Lane Bryant och handlade lite mer kläder. Sen gick jag in i affären brevid och köpte två baddräkter.

Och sen var vi hungriga – igen, så vi åkte till TGI Friday’s.

1 kommentar

Under Resor / Semester

Ett svar till “Flea market (30/8)

  1. Jag vill också vara med om en orgie i jul *hihi*

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.