Stora shoppingdagen (27/8)

Trodde ni att vi hade handlat klart den 26e? Oh nej inte på långa vägar.

 Efter en relativt bra natt med sömn, började morgonen med att jag o mannen gick ner till beachen och tittade på soluppgången.

 Det var ganska mycket folk ute. När vi står där och tittar ser jag en fena glida runt i vattnet, inget mer. Vi får verkligen huvudbry vad det kan vara för firre. Det var svårt att fotografera också.

 Efter soluppgången tar vi en längre promenad tillbaka till lägenheten. Och det blir frukost mums.

 Ut i bilen och på nya äventyr, först ett postkontor för att köpa frimärken. Det som är så bra med en GPS är att man kan klicka sig fram till en speciell butik, i det här fallet posten, så tar GPSen dit man ska sen. Vi valde ett postkontor som vi trodde låg på vägen till Sawgrass Mills, nej inte riktigt, men lika kul för det, eftersom man får chansen att se nya vägar och områden.

 På Sawgrass Mills blev det handlat en hel del på Ralph Laurent butiken. Jeans och skjorta till mannen och presenter till dottern o kattvakten.

När klockan närmade sig 16 var det dags att hämta min ring. Oh den är så vacker. En stor vacker opal och två lite mindre rosa (någon sten som jag nu inte kommer ihåg namnet på) och 4 ytte-pytte-små briljanter.

 Vi var trötta och hungriga, men skulle åka förbi borders. På vägen tillbaka slår jag in Barnes&Noble i närheten i stället, så vi styr kosan ditåt, när vi är nära ser jag ett stort mall där en Macy’s ligger. Vi kör dit, nästan skriker jag till mannen.

 Jag letar efter ett par Laurent jeans, och de hittar man bäst på Macy’s.

 Sagt och gjort vi parkerar och det visar sig vara ett stort mall som heter Broward mall.

 På vägen upp till damavdelningen springer vi förbi ett ställ med Marc Eckö Cut&Sew tröjor, och mannen måste ju självklart ha en. De är så läckra, mycket coolare än Ed Hardy.

 Uppe på damavdelningen fanns det fler märken på women-kläder än på ’vår’ Macy’s på Galleria Mall.

De hade även Calvin Klein och baby Phat förutom då de andra mäkena som Lauren of Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Jones of New York, osv osv osv. Det finns en uppsjö av bra designer som gör kläder för oss som väger och drar lite mer.

 Jag hittade mina jeans plus en skjorta från Laurent och ett par coola byxor från Calvin Klein.

Nu är vi riktigt hungriga, men först Barnes&Nobles. Vi hade bestämt att vi skulle ta en dricka och skriva vykort där. Men vi gick runt och kollade in magasinen (okej okej det var jag som ville kolla dom), plockade på oss några stampmagasin, och cat fancy, renaissance fair och en smyckestidning plus några till. Jag hittade också Martha Stewart’s Craft Encyklopedia.

 Vi betalade och gick sen in i caféet i affären. Det är så himla bra i USA i alla bokaffärer kan man fika och bläddra i böcker o tidningar.

 Det var skönt att få sitta ned ett tag, vi hade ganska så ont i fötterna. Alla korten blev skrivna och drickan uppdrucken, dags att ta sig hemmåt.

 Vi började prata om vart vi skulle äta och jag kände mig sugen på något med scampi, jag förslog Olive Garden för mannen och det var okej tyckte han.

 Vi knappade på GPSen och det visade sig att det låg en precis i närheten.

 Maten var precis så god som den skulle vara, och enorma portioner, man orkar inte äta upp allt, och de blir jätteförvånade när man tackar nej till en doggybag.

 Home Sweet Home, in med kassarna på med badkläderna och ett avkopplande dopp i poolen.

 Efter lite TV, bläddrande i magasin, packa upp kläderna somnade jag sött.

Idag är en ny dag. Vi har sagt att vi ska koppla av vid poolen, vi ska tvätta lite, men vem vet vad vi får för oss att göra sen.

Fortsättning följer …

3 kommentarer

Under Resor / Semester

3 svar till “Stora shoppingdagen (27/8)

  1. Har förstått det. *ler*

    Gilla

  2. annika

    det är meningen att ni alla ska bli nyfikna 🙂

    Gilla

  3. Nu är det min tur att bli nyfiken och lite avvis, hade gärna strosat på Barnes & Nobles och ätit på Olive Garden.

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.