Annikas banan- och skinkpasta

Den här maträtten hittade jag på efter en jul då vi hade massor av skinka över. Men man kan använda vilket kött man vill (fläsk, fågel, nöt)

för 4 pers

1 pkt pasta (500 gr)
rester av skinka ca 400 gr
1 röd lök
2 bananer

Koka pastan enl beskrivning på paketet.

Hacka löken och skär skinkan i små fyrkanter. Fräs allt i en stekpanna, bara så att löken blir glansig.

Skiva bananerna i botten av en form, häll över pastan när den är klar och sköljd. Häll över skink- och lökröran. Bland i formen.

Ät och njut, gärna med en grönsallad.

1 kommentar

Under Recept & Mat

Ett svar till “Annikas banan- och skinkpasta

  1. Det här är riktigt mumsigt och bäst blir det med julskinka 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.