Kvinna + yngre man = sant

I Aftonbladet har de skrivit flera artiklar om att leva med en mycket yngre partner. Många av läsarna tycker att det är ‘äckligt’. Konstig reaktion, eller är de bara avundsjuka för de inte har fått ‘chansen’?

Jag lever med en man som är 14 år yngre än jag, vi träffades för snart 7 år sen via Vildawebben. Jag var 46 år och han 32 år, ingen utav oss var ute efter ett fast förhållande.

Vi ville bara träffa någon att ha kul med och jag var relativt nyseparerad efter ett 26 år långt förhållande. Så som ni kanske förstår var intresset speciellt högt att bli tillsammans med någon igen, friheten luktade gott.

Men vi träffades, fikadejtade, middagsdejtade, gick på bio osv, och helt plötslivt var det vi och efter ca 2 mån flyttade vi ihop, efter 4 mån var vi förlovade och efter 9 mån var vi gifta.

Självklart har det varit med- och motgång som i alla förhållanden, men ålderskillnaden har vi inte märkt speciellt mycket av. Jag var nog den som hade mest åldernojja, vad skulle barnen tycka, kompisarna o mamma. Men ingen har brytt sig och det gör inte jag heller längre.

Mina barn sa t o m till mig att de har inte blivit uppfostade att lägga sig i mitt liv, med andra ord jag var vuxen nog att välja själv och de har alltid gillat mannen och idag är han en bra extrafarfar till barnbarnen.

Bland våra vänner är det bara två som har reagerat konstigt, en väninna till mig sa att nu har ju äntligen fått tag i ett litet lammkött. Och en väninna till mannen lutade sig fram till mig på en fest då jag träffade henne första gången och frågade hur det var att ligga med lammkött.

Konstigt att båda använde ordet lammkött, jag menar mannen är en människa av kött o blod, och lammköttsbeteckningen är ganska så förnedrande, precis som om han inte hade egen vilja. Ska man fråga honom hur det är att vara med kamelkött då? (vet iofs inte om kamelkött är segt)

Läs mer i Aftonbladet

Första julen 2002 på Mallorca

2 kommentarer

Under Sex / Erotik

2 svar till “Kvinna + yngre man = sant

 1. Sol

  Det intressanta är att det bara är åt ena hållet som åldersskillnaden verkar vara så uppseendeväckande, också. Det är 12 år mellan mina föräldrar, min mamma är den yngre. Inte särskilt många ögonbryns höjs över det, som när mannen är yngre. Snacka om att folk är fast i stereotypa föreställningar om hur det ”ska” vara. Trist.

  Gilla

 2. joakim

  Det är samma människor som säger äckligt om relationer mellan två av samma kön. Det est synd om dom själva om man är så otroligt trångsynt. Synd om dom och deras omgivning.

  Ps. Älskar dig gullet mitt 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.