Konstiga vänner

 

Ibland har man samlat på sig konstiga vänner, de finns i ens pereferi, man tänker inte alltid på dem, men ibland så gör dom saker så att man tänker på dem.

Vi har Klåfinger-Lasse t ex. Av namnet kan ni kanske förstå att han har svårt att låta bli andras grejer. Jättetrevlig och social, men akta dig för att lämna honom ensam i ett rum med en handväska eller sparbössa, då blir du garanterat av med lite slantar.

Sen har vi Sexmissbrukar-Hasse. Mmm sant, springer på konstiga källarklubbar och suger av eller låter sig bli avsugen i mörka bås med peeping-Tom hål. Har killen aldrig hört talas om HIV?

Den sista av trion är Mytoman-Bosse. Kan aldrig säga en sann mening. Ljuger fast det inte ens finns en anledning att ljuga. Hans favorithistoria är att han är släkt med en mycket rik familj i Sverige. Han är sjukpensionär men får ändå på något sätt alltid pengar till de mest konstiga saker som limosiner, drinkbord osv. Alltid dyra kläder men smutsig.

Det är nog dem som jag kan peka ut, sen så är det eskortkillarna Ludde och Pelle. Som har ett tjog med sugar daddies som förser dem med fina kläder, lgh innerstan och utlandsresor. Som extrajobb strippar de på privatfester.

Världen är underlig och människor med dom, tur att man är tolerant 😉

2 kommentarer

Under Skvaller / Tjuvlyssnat

2 svar till “Konstiga vänner

  1. Annika Käller

    nej de är inte konstiga, det är naturlig 😉

    Gilla

  2. Sol

    för att inte tala om alla häxor och satanister och allt vad de är, men sådana passerar ju inte ens som konstiga – eller hur!? 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.