Pattaya har dåligt rykte

Och det tycker jag är synd. Jag och mannen har varit där på semester och hyrde en lägenhet i en månad på Pratamanak Hill, det kostade 4 000 kr för en 2-rums lägenhet och inom området fanns det pool och det var ca 200 m till en liten strand.

Men som i artikeln i Aftonbladet så blir man ledsen, visst vi har varit på den restaurang som det skriva om, och man kan få god svensk mat när man har tröttnat på thai-mat, men även god billig thai-mat, personalen är trevlig och visst de mesta klientelet är gubbar från de nordiska länderna, men det finns även kvinnor med sina män där, och de är där för att bl a spela golf.

Prostitutionen är utbredd i Pattaya, men det är den Phuket också, eller var du än åker i Thailand med turister. Tyvärr har de en annan syn än vi vad som gäller prostitution även om har börjat att bekämpa den.  Och det tycker jag är bra, men mutar du polisen så är det fritt fram.

Personligen tycker jag att jag hade en bättre semester i Pattaya än alla gånger jag har varit i Phuket, det blev en vardsgskänsla och att bo mitt i ett vanligt bostadsområde var roligt.

 

Om du vill ha en bild från min blogg i din blogg är det helt ok att låna bilden om du länkar tillbaka till min blogg och skriver att det är mina foton med mitt namn.

2 kommentarer

Under Resor / Semester

2 svar till “Pattaya har dåligt rykte

  1. Sol

    Den där typen av rapportering i media är så märklig. Det låter nästan som att Pattaya skulle vara den enda platsen där prostitution förekommer?

    Gilla

  2. Joakim

    Felet man gör är att man klistrar på sina egna värderingar och åsikter på andra. Detta om något är ren skär imperialism. Jag är svensk journalist och jag vet vad som är rätt och fel för dig stackars thailändare, dig ska jag rädda.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.